Rólunk

Cégünk, a Regnum Press Kft. teljes körű nyomdaipari és megrendelőink igénye szerint ehhez kapcsolódó grafikai tervezési és marketing megoldásokat kínál.

 

Partnereink elvárásaira reagálva szolgáltatási palettánkat tovább bővítettük felhasználóbarát és keresőkre optimalizált weboldalak fejlesztésével és webáruházak létrehozásával, karbantartásával is.

 

Bővebb információért görgessen lejjebb vagy válassza a Szolgáltatások menüpontot.

Rugalmas, megoldás- és eredmény centrikus csapatunk örömmel áll rendelkezésére!

Nyomdai kivitelezés

Cégünk filozófiájának alappillérei a rövid határidő a kifogástalan minőség, és az elérhető ár nyomdai megoldások tekintetében. Célunk, hogy megrendelőink igényeit szem előtt tartva a lehető legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtsuk vállalkozásának.

 

Szakmailag felkészült, segítőkész kollégáink minden nap fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy Ön elégedett legyen nyomdai anyagaival, büszkén használja azokat és biztosítsa ezzel hosszú távú sikerességét.

Singh-Bahadur Amar

gyártási koordinátor

Telefon: +36 20 4667 093

E-mail: nyomda@regnumpress.hu

Vankó Gábor

nyomdavezető

Telefon: +36 70 4242 635

E-mail: gabor@regnumpress.hu

tovább
Grafikai tervezés

Amikor új vállalkozást indít vagy változnak a piaci körülmények és arculatot, logót terveztetne vagy átgondolná, újra tervezné a meglévőt, gyakorlott szakemberre van szüksége.

 

Kreatív kollégánk segít Önnek abban is, hogy látványos grafikai anyagokkal, kiadványokkal tegye hatékonyabbá marketingjét. Ugye Önnek is az eredmény a legfontosabb? Válasszon minket partneréül ennek elérésében!

 

Sok éves tapasztalatunk igazolja, hogy hatékonyabb és eredményesebb a kiadványok egy helyen történő megtervezése és kivitelezése, mi ezt biztosítjuk Önnek.

Bakos Zsolt

kiadványszerkesztő / grafikus

Telefon: +36 70 4242 195

E-mail: grafika@regnumpress.hu

tovább
Weboldal fejlesztés

Általunk készített vagy már létező arculati elemek, grafikai tervek alapján felhasználóbarát, kereső optimalizált weboldalak tervezésével, illetve webáruházak felépítésével és karbantartásával is foglalkozunk. Szeretünk fejleszteni, nézze meg referenciáinkat!

Nagy Gergely

webdesigner, front-end developer

E-mail: webdesign@regnumpress.hu

Sólyom-Molnár Nóra

webdesigner, front-end developer

E-mail: webdesign@regnumpress.hu

tovább
Offline és digitális marketing

Ahhoz, hogy marketing stratégiája és annak elemei- grafikai anyagok, marketing üzenetek, weboldal és alkalmazott digitális megoldások- összhangban legyenek elképzeléseivel, célcsoportjának igényeivel és biztosítsák a versenytársaitól való megkülönböztethetőséget és a sikerességet, szakmailag felkészült marketinges kollégánk a megoldás.

Polyák Andrea

marketing specialista

Telefon: +36 20 237 6747

E-mail: marketing@regnumpress.hu

tovább
Ügyfeleink